STICHTING
GEZAMENLIJK STEDELIJK BEHEER

Personeel

Het stafbureau van de SGSB bestaat uit 3 medewerkers met een parttime-dienstverband. Daarnaast wordt de personeelsadministratie en de salarisbetalingen verzorgd door het personeelsmanagement van A.J.H. de Bruijn assurantiën. Het uitvoerend personeelsbestand omvat circa 24 medewerkers.

 

De 3 stafleden leveren samen 32 uren inzet per week, waarmee de combinatie aan taken voor de stichting, haar leden en het personeelsbestand worden uitgevoerd. Annemiek Hoesen (8 uur per week) is als bestuurssecretaris werkzaam en vormt een belangrijke schakel tussen het bestuur van de SGSB en de aangesloten deelnemers. Ook is zij samen met Marja Blom (16 uur per week) als personeelsondersteuner inzetbaar. Samen vormen Marja en Annemiek het belangrijkste contact en aanspreekpunt voor het personeel en de dagelijkse beslommeringen. Tot slot is Herman Cremer 8 uur per week inzetbaar voor de financiën van de Stichting.

 

Het uitvoerend personeel verricht haar werkzaamheden op zowel grote - en kleine accommodaties in de stad Groningen. Vanaf 1 januari 2017 zijn de medewerkers van SGSB maar liefst werkzaam op 14 verschillende centra.

Begeleiding

De SGSB begeleidt haar medewerkers intensief bij het dagelijkse uitvoeringswerk. Dit alles in het belang van de individuele medewerker én de werkpraktijk. De personeelsondersteuner ontmoet medewerkers en vertegenwoordigers van de accommodatiebesturen op de werkplek, registreert, stuurt en zoekt samen met betrokkenen naar eventuele verbeteringen. Tijdens deze gesprekken staan werkplezier, afstemming tussen taken en werkuitvoering en de teamsamenwerking centraal.

 

Naast de individuele begeleidingsgesprekken zal een werkoverleg en het jaargesprek deel uitmaken van de begeleiding. Mede door de korte lijnen, kunnen de medewerkers snel een reactie ontvangen op eventuele vragen.

SGSB.nl - Sociaal Culturele Instellingen te GRONINGEN

SGSB.nl

Navigatie

Contact

De Stiching Gezamenlijk Stedelijk Beheer is opgericht in 2016 te Groningen.

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.